Grodd och skottkväll på Orangeriet i Varalöv utanför Ängelholm

Den 4 juni klockan 18.00 håller Jonas och Annika i deras tredje grodd och skottkväll. Lär dig mer om dessa näringsbomber, hur de odlas på allra bästa sätt och hur du kan använda dig av dem i din matlagning!

Kvällen börjar med en provsmakning av Jonas hälsobröd, bakat på groddar så klart, tillsammans med ett dussin olika sorters groddar som pålägg. Samtidigt förklarar Annika om groddodlingsprinciperna och Jonas nördar in sig på groddarnas spännande näringsvärde. Därefter delas kursdelatgarna upp i 4-5 grupper med varsitt kök, där får de göra både hummus och biffar på linsgroddar efter recept. Wook och smoothie på valfria groddar och skott kommer också tillagas tillsammans med ett flertal andra råvaror att välja på. Under tiden som kursdeltagarna lagar maten kommer Jonas att pressa färskt vetegräs!

Var? Orangeriet i Varalöv utanför Ängelholm

När? 4 juni 18.00- ca 21.00

Pris? 450 :-/person, betalning sker vid anmälning

Hur anmäler man sig? Mail till annika@naturligating.se

Konceptet "grodd och skottkväll" började endast som en rolig grej. Inte kunde vi tro att vi skulle hålla i hela 3 kursen nu under våren/sommaren. Vi har fått otroligt bra respons från förgående deltagare och utvecklar konceptet hela tiden. Det finns endast 10 platser kvar, så skynda på! Bjud med en gammal vän, det blir superskoj!

Hoppas vi seeeees! :)