Sproutly blogg

Vad ska jag grodda/skotta?

Välkommen till Sproutly's blogg. Här delar Jonas och andra gästbloggare med sig av information gällande levande föda, spännande recept, näringslära och grymma odlingstips! Jonas utbildar sig till näringsterapeut på Näringsmedicinska i Stockholm och är författare till boken "Groddar & Skott - Framtidens mat", som kommer i december månad 2019. Information om de hälsofördelar som nämns i bloggen är hämtat från NCBI (National Center for Biotechnology Information) eller från liknande legitimerade plattformar.

Visar taggade inlägg med Vad ska jag grodda/skotta?. Visa alla inlägg här.

Sök inlägg med taggar

Hjälp, vad ska jag grodda?

Hjälp, vad ska jag grodda?

(Bild Linn Landin aka Avokadoprojektet instagram)

Hej! I detta blogginlägg ger jag en introduktion till vad man, både som ny- och...

Läs mer