I lager.

Stapelbar odlingslåda + 2 frösorter

317 kr
299 kr
  • Fri frakt över 500 kr
  • Fröna är grobarhets-testade och testade för salmonella och e-coli
  • Ekologiska

Det här är ett perfekt startkit för dig som vill komma igång med odling av groddar och skott. Den staplingbara odlingslådan ger dig möjlighet att grodda 2 sorter på en och samma gång. Det finns även möjlighet att köpa till extra nivåer, för den som vill det. I denna odlingslåda hålls fukten kvar extra länge, vilket innebär att groddarna inte behöver sköljas lika ofta. För kålsorterna och senap kan det ta upp till 2-3 dygn efter blötläggning innan groddarna behöver sköljas på nytt

Innehåll: Odlingslåda med 2 nivåer, Groddjonas ekoblandning 500g, ekologiska alfalfafrön 180g. 

Storlek odlingslåda: Höjd: 13.5 cm och bredd 14.5 cm (rektangulär)

Material: Alla delar är BPA-och Ftalat fri plast.

(Vår filosofi om plast: Använd groddburken så länge som det bara går, vi har många kunder som fortfarande använder plastburkar sedan 70- och 80-talet. När de väl har använts färdigt, återvinn dem som hårdplast så att nytt material kan tillverkas)

Tillverkad i Danmark

Odlingsinstruktioner: Blötlägg fröna i 12 timmar, grodda i 4 dygn. Läs vår groddskola för mer odlingsinstruktioner.

(PS, den  4 december 2019 ersatte denna produkt (Bergs bio salad) produkten "Germline". Till utseendet är de identiska, men passformen på de två är inte det. Detta innebär att om du har odlingsnivåer från vår tidigare odlingsburk Germline kommer den inte att passa i vår nuvarande odlingsburk Bergs bio salad. Om du inte har odlingsnivåer från tidigare variant kan du bortse från detta meddelande.)