
Naturlig ansiktsmask med Carina från Grönlycka
En hälsosam livsstil består av att både ta hand om sitt inre och yttre. Med en god, ren och näringsrik kosthållning kommer man långt.
En hälsosam livsstil består av att både ta hand om sitt inre och yttre. Med en god, ren och näringsrik kosthållning kommer man långt.
Här listar vi vad du bör tänka på när du odlar groddar under varma sommardagar. Värmen och rötmånad (slutet av juli och augusti) kan ställa till det.
Går det att göra glutenfria pannkakor som både magen och smaklökarna tycker om? Svar ja, säger Jonas på Sproutly!
Här går vi igenom hur man odlar tjocka och långa mungbönsgroddar!
I det här blogginlägget går vi närmare in på hur man odlar solros-, ärtskott och vetegräs utan jord. Detta är en metod som många kommersiella odlare använder sig av.
Rengöring: Rengör dina frön noga innan du groddar dem. Läs mer om rengöring här. Blötläggning: 12 timmarDosering: 2 msk frön för en yta på 10×15 cm2 Bevattning: Spraya fröna/groddarna ett
Rengöring: Rengör dina frön noga innan du groddar dem. Läs mer om rengöring här. OBS, rengöringen är mycket viktig om du odlar vetegräs utan jord. Annars kan
Rengöring: Rengör dina frön noga innan du groddar dem. Läs mer om rengöring här. Blötläggning: 24 timmar Odlingstid: 7-8 dagar Smak: Lätt nötig smak Sproutly tipsar: För att lyckas
Rengöring: Rengör dina frön noga innan du groddar dem. Läs mer om rengöring här. Dosering: 1-2 msk frön på en yta av 10×15 cm2 Blötläggning: 4-8 timmar Odlingstid: 6-7 dagar
Rengöring: Rengör dina frön noga innan du groddar dem. Läs mer om rengöring här. Dosering: 1.5 – 2 msk frön för en yta på 10×15 cm2 Blötläggning: 8-12 timmar
Rengöring: Rengör dina frön noga innan du groddar dem. Läs mer om rengöring här. Blötläggning: 1-2 timmar i ljummet vatten Odlingstid: ca 10 dagar Smak: Mild smak av
Rengöring: Rengör dina frön noga innan du groddar dem. Läs mer om rengöring här. Dosering: 1.5 – 2 msk frön för en yta på 10×15 cm2 Blötläggning: 8-12 timmarOdlingstid: 6-7 dagar Smak: Pepprig
Rengöring: Rengör dina frön noga innan du groddar dem. Läs mer om rengöring här. Dosering: Sprid ut fröna så de täcker hela odlingsytan, men se till så de
Rengöring: Rengör dina frön noga innan du groddar dem. Läs mer om rengöring här. Dosering: 1.5 – 2 msk frön för en yta på 10×15 cm2 Blötläggning: 8-12 timmar
För grundläggande odlingsinstruktioner om groddodling, läs här.Dosering: 1-2 dl per odlingstillfälleBlötläggning: 12-24 timmarBevattning: Skölj groddarna med vatten när de är näst intill torra och låt vattnet rinna av
För grundläggande odlingsinstruktioner om groddodling, läs här.Dosering: 2-3 msk per odlingstillfälleBlötläggning: 8 timmarFärdiga efter: 7-10 dagarSmak: Frisk smak av lök Sproutly tipsar: Efter blötläggning kan det ta upp till
För grundläggande odlingsinstruktioner om groddodling, läs här.Dosering: 2-3 msk per odlingstillfälleBlötläggning: 8-12 timmarFärdiga efter: 4-5 dagarSmak: Rå smak av raps. Ljus: Grodda gärna i mörker/skugga. På så vis känner du
För grundläggande odlingsinstruktioner om groddodling, läs här.Dosering: 2-3 msk per odlingstillfälleBlötläggning: 8-12 timmarFärdiga efter: 4-5 dagarSmak: Rå smak av raps. Ljus: Grodda gärna i mörker/skugga. På så vis känner du
För grundläggande odlingsinstruktioner om groddodling, läs här. Dosering: 2 msk per odlingstillfälleBlötläggning: 8-12 timmarTid för groddning: 4-5 dagar efter blötläggningSmak: Tydlig smak av rädisa Sproutly tipsar: Både rädis china rose och
Rengöring: Rengör dina frön noga innan du groddar dem. Läs mer om rengöring här. Dosering: 2-3 msk per odlingstillfälleBlötläggning: 8 timmarFärdiga efter: 7-10 dagarSmak: Frisk smak av lök Sproutly