Sproutly's blogg om groddar, skott och hälsofördelar

Välkommen till Sproutly’s blogg. Här delar Jonas och andra gästbloggare med sig av information gällande levande föda, spännande recept, näringslära och grymma odlingstips! Jonas utbildar sig till näringsterapeut på Näringsmedicinska i Stockholm och är författare till boken ”Groddar & Skott – Framtidens mat”, som kommer i december månad 2019. Information om de hälsofördelar som nämns i bloggen är hämtat från NCBI (National Center for Biotechnology Information) eller från liknande legitimerade plattformar.

Taggar

Etiketter

Skicka en (hemlig?) present till din vän genom SPROUTLY

Dags att överraska din vän? Kanske mormor skulle bli glad av att få ett paket från dig? Jag visar hur du gör i kassan för att mormor ska kunna gå till utlämningsplatsen med endast fyra mystiska siffror för att hämta ut ett ännu mer mystiskt paket 🙂

Läs mer »

Häng med när Miljonmålet odlar groddar!

Det här blogginlägget är skrivet av två väldigt duktiga personer från instagramkontot @miljonmålet. Texten är väldigt inspirerande och det glädjer mig att få läsa och dela på min blogg /Groddjonas från Sproutly

Läs mer »

Odla groddjonas ekoblandning

 Groddjonas ekoblandning består av: 20% Ekologiska mungbönor, 20% Ekologiska linser, 20% Ekologiska alfalfafrön, 20% Ekologiska rädisfrön (china rose), 10% Ekologiska broccolifrön och 10% Ekologiska rapsfrön

Läs mer »